Can I be the one

Jag har  spelat den här låten hur många gånger som helst idag. Så himla underbart bra!!!!!

Valborg

Imorgon är det valborgsmässoafton. Det är så mysigt med valborg, tycker jag. Fast det är nog majbrasan som är det mysigaste. Dock brukar det vara så förbannat kallt ute, så man får stå typ 1 meter från brasan och bli halvt ihjälbränd. Men det är ändå mysigt. Denna valborg ska jag spendera tillsammans med min pojkvän, och det kommer bli jättemysigt ♥

Här är lite bilder från förra årets valborg som jag spenderade tillsammans med dem bästaste Elin, Erika, Max & Martin.






Studentpresent

Jag letar studentpresenter för tillfället. Gaaah, det är så svårt att veta vad man ska ge!

My head hurts

Och här har vi min låt.

My head hurts by Vizzie

In progress

Jag håller på med en ny låt för tillfället. Den blir nog klar snart, och då slänger jag upp en länk till den här!

Lovely shoes

Jag har köpt två par nya skor idag. De rosa/orange pumpsen är mina studentskor och kommer bli helt perfekta till min studentklänning! Jag är helt kär i dem ♥ Och de blommiga skorna är perfekta att ha till vardags nu till våren. Dem är så himla fina på och är helt underbara!

Fina va? De är dock myyyycket finare i verkligheten!

Filth Friends Unite

JAG ÄR HELT JÄDRA FÖRÄLSKAD I DEN HÄR LÅTEN.

Och CAPS är coolt, btw.

Just another wednesday

Jag sitter för tillfället och pluggar engelska C. Vi håller på och läser en bok just nu, och ska svara på frågor till den. Det är ingen höjdare, precis. Boken är aptråkig. Jag fattar inte varför lärare jämt ska välja så himla tråkiga böcker! Kan dem inte välja någon liiite roligare bok iallafall? De vill säkert att vi elever ska lida. De njuter säkerligen av det och skrattar gott åt eleverna som måste jobba häcken av sig.
Iallafall... Jag ska se till att göra klart det idag och imorgon eftersom allt ska vara klart senast på måndag. Stressad? Nejdå, inte alls. Inte ett dugg. Nej nej.

Och vet ni? Jag har varit tillsammans med min pojkvän Harald i 1 månad idag ♥ Wii! Tänk vad tiden bara flyger förbi! Men det har varit en helt underbar månad iallfall ♥

Skitdag

Den här dagen har varit en jädra skitdag. Ingenting funkar för mig. Skolan är bara blä och jag spyr på allt som har med skolan att göra. Dessutom är min rektor helt pantad i huvudet och fattar ingenting. Jag blir så galen. Och till råga på allt så gick det inte att åka tåget hem eftersom det var strömavbrott, så jag fick ta bussen hem istället. Och sedan började det regna också!!!! En helt underbar dag!

Jag har varit bitter hela dagen, och det tänker jag fortsätta vara idag. Just nu är jag bara irriterad och bitter på allt. Så jag ska nog lägga mig och vila lite, så kanske jag vaknar som en gladare och mindre irriterad människa.

Tjoflöjt.


Silver, flower and butterfly

Jag fixade precis mina naglar, och denna gång blev det silvriga nageltoppar med lite blommor och fjärilar. Jag valde att inte ha något nagellack, eftersom jag tyckte det blev bättre utan. Det enda nagellack jag använt är genomskinligt överlack.

Men visst blev det rätt bra ändå?
Det är svårt att ge de silvriga nageltopparna rättvisa genom bilderna, men mina nageltoppar är iallafall glittrigt silvriga.

Music

Gamla godingar

Lite gamla godingar ur arkivet.







I wish

Dessa band/artister önskar jag ska spela i Sverige inom en snar framtid.

Bullet For My Valentine
BFMV är mitt absoluta favoritband, och jag hoppas verkligen att de ska framföra en konsert i Sverige snart. Jag har visserligen sett dem live en gång förut, men jag skulle verkligen vilja se dem igen! Jag gillar alla deras låtar, och kan låttexterna till i princip alla (ja, jag är en riktig BMFV-nörd).



Hollywood Undead

Vem skulle inte vilja se Hollywood Undead live? Deras låtar är obeskrivligt bra, och deras sound är så sjukt skönt. Jag vet många som önskar att de ska åka på turné och därmed besöka Sverige. Jag skulle köpa biljetter på en gång då!


Eminem
Behöver jag ens förklara varför? Eminem - thaa king. Det skulle vara helt magiskt och otroligt att se honom live. Det måste ni ju ändå hålla med mig om, right?



Mindless Self Indulgence
Jag har kollat på videos på Youtube när de har haft framträdanden, och deras energi och närvaro är helt sjuk! De studsar omkring och ger verkligen järnet! Det skulle verkligen vara helt awesome att se dem live. Dessutom är deras låtar riktigt, riktigt bra också,  vilket är en bonus, hehe.

Torsdag igen.

Också var det torsdag igen. Otroligt skönt, enligt mig. Eftersom jag är ledig på fredagar, blir det därmed helg för mig idag. Fast min helg kommer ägnas till att plugga... Men det kommer hända roliga saker också ♥ ♥

Men först ska den här skoldagen avklaras. Dock sluta jag 11.00 idag, så det är inte så jättelång tid kvar tills jag slutar för dagen. Men sedan ska jag hem och plugga matte och svenska. Jag har 2 nationella prov i Svenska B nästa vecka, vilket gör att jag måste förbereda mig massor. På måndag har jag muntligt nationellt prov, så jag håller på med min presentation jag ska hålla. Fast mitt ämne jag valt är väldigt intressant, så jag känner ingen ångest inför det. Jag ska prata om fördomar i vårt samhället gentemot religion. Det finns så otroligt mycket fördomar mot religion grundat på okunskap och brist på acceptans. Därför ska det bli väldigt intressant att hålla ett tal om det.

Well well. Jag ska återgå till min lektion nu. Hörs senare!

Bild från Rammstein när de spelade i Globen 17 februari i år.

Bloglovin

Jag har nu skaffat mig BlogLovin. Följ mig gärna där om ni vill! :)

Följ min blogg med Bloglovin

 

bloglovin

Randiga naglar

Nya naglar! Det blev mörkgrönt nagellack med brunglittriga ränder idag. Och jag blev rätt nöjd faktiskt.

Nagelpryttlar

Jag har alltid varit helt galen i nagellack, men nu på sistone har jag blivit ännu galnare i det. Jag vill köpa massa, massa, massa nagelstickers, stenar, nagellack och lösnaglar. Det är så kul att fixa med naglarna. Dem blir så fina, och man känner sig så mycket finare bara så där på en gång, eller hur? Jag är väldigt svag för nagelsaker iallafall. I slutet av april ska jag införskaffa mig ännu mer roliga nagelprylar, så att jag lite att välja mellan. Yaaay.

(sugig bild, men den får duga)

Student 2012

Jag sitter för tillfället och gör psykologi... Jag ska ju beta av den kursen nu på lovet. Det är visserligen en rätt kul kurs, men det är såååå mycket. Jag ska sitta hela dagen idag och imorgon, och då hinner jag förhoppningsvis klart. Sedan är Psykologi A ur världen för alltid. Och jag är ett slutbetyg närmare studenten. Jippie!

Jag kan knappt vänta till den 1 juni. Studenten. Helt sjukt att jag ska ta studenten. Men jag längtar som satan! Och nu i veckan fick jag min studentmössa hemskickad, och den sitter helt perfekt. Den är så fiiiiiin. Dessutom köpte jag ett par studentskor igår. De är helt underbara, och är helt perfekta till min studentklänning! Jag tänker dock inte visa hur de ser ut, eftersom de får bli en liten surprise.

Men men, jag längtar verkligen till studenten. Och jag längtar helt galet mycket till den 22 juli också. Varför? Då åker jag till England i 1 månad! Gaaaaaah. Jag älskar år 2012 ♥

Min älskade studentmössa

Fyndiq

Jag var precis inne och kollade på Fyndiq.se's hemsida. Det finns så otroligt mycket roligt där! Kläder, elektronik, smink m.m. Jag lade allt jag ville ha i kundkorgen, och alltihop skulle gå på ca 900 kr... Lite dyrt kanske, men det bevisar att det finns otroligt mycket som jag vill ha på den sidan, hehe.

Det är väldigt många nageltillbehör som ni ser. Men det fanns så sjukt mycket coola saker till naglar, och jag blev lite smått kär i sakerna..

Take care

Att vara sig själv

Jag har pluggat Psykologi A nu på förmiddagen där fokusen låg på olika perspektiv inom psykologin, däribland det humanistiska perspektivet. Det handlar bland annat om vår personlighet. Vissa delar av den kan klassas som ”mer äkta” än andra. Det fick mina tankar att snurra rejält.

Det är faktiskt sant att vissa delar av oss själva är mer äkta. Dock gäller det ju att förstå vilka delar som är dessa delar. Men hur? Jag tror att man kan ta reda på detta genom att tänka på då vi är oss själva. Då vi inte behöver tänka på hur vi är. Vi behöver inte analysera något kring vårt handlande. Vi bara är. Dessa sidor av personligheten tycker jag borde anses som mer äkta, eftersom de inte behöver framkallas, utan redan finns hos oss.

På tal om att vara sig själv; förr var jag väldigt rädd för att vara mig själv. Jag trodde att mitt sanna jag inte var tillräckligt bra och försökte därför tona ner det eller dölja det. Men de senaste månaderna har jag verkligen upptäckt vem jag är. Och jag vågar vara mig själv. Jag känner mig inte rädd för att visa mitt sanna jag. Om någon inte gillar mig, så är det deras problem, inte mitt. Fast jag har fått det bevisat att jag faktiskt duger som jag är. Jag är ingen dålig människa. Jag har vänner som är helt fantastiska, en helt underbar pojkvän och en familj som älskar mig. Det måste ju betyda att jag inte är en så tokig människa trotsallt. Och jag har kommit till insikt med det nu.

Jag vinner mycket mer på att vara mig själv. Att upprätthålla en roll eller mask håller inte i längden. Man måste vara sann mot sig själv, och inte försöka framkalla sidor hos en själv som inte existerar. Resultatet av det kommer bara att bli kaos, och ingen vinner på det i det långa loppet.

Jag känner att jag kan vara mig själv nästan hela tiden. Och jag skäms inte för hur jag är. Folk får tycka att jag är knäpp, barnslig eller har annorlunda åsikter. Jag bryr mig ärligt talat inte. Jag är stolt över den jag är, och står för den jag är. För några månader hade jag verkligen inte stått upp för mig själv, men nu kan jag det. Jag gillar mig själv, och det kan ingen ändra på. Och därmed basta.

Sweet Dreams

Somebody that I used to know

Jag har verkligen fastnat för Gotye's låt Somebody That I Used To Know. Den är så skön och enkel på något sätt. Dessutom tycker jag videon är jättebra, även om den inte är överdrivet avancerad.

Jag vet inte, men låtens sound är så sjukt härligt, och dessutom sätter sig den på hjärnan ruskigt lätt. Dock är ju låten bra, så att få låten på hjärnan gör inte speciellt mycket.

Virusprogram?

Det känns väldigt säkert att jag skickas till en sida full av massa ads och liknande när jag håller på och uppdatera mitt virusprogram. Är inte virusprogram till för att förhindra virus?!

Påsklov

Imorgon blir det påsklov. Jag längtar som satan. Dock kommer jag ägna en stor del av mitt lov till att plugga. Psykologi A, matte C, Engelska C och Pedagogiskt Ledarskap är några saker jag ska ägna min tid åt. Inte så värst kul direkt, men det vore skönt att bli klar med sakerna så att jag kan dra ner på tempot den resterande tiden av gymnasiet.

Fast det kommer hända roliga saker på lovet också. På onsdag blir det utgång med Amanda, vilket kommer bli megakul! Vi ska även gå på jakt efter ett par snygga studentskor någon dag, så jag hoppas jag hittar ett par guldklimpar jag kan ha på min student. Sedan ska jag väl träffa lite andra roliga typer också ♥ Lovet kommer inte bli så hemskt ändå, tror jag.

Jag ska fortsätta plugga nu. Tjoflöjt.

Nödvändigt att veta.

sc20120403-13323 (MMS)

Nödvändigt att veta.

elmseld -

RSS 2.0