So happy

Jag är så himla glad nu. Allt är äntligen över och imorgon väntar studenten. Kan man vara annat än överlycklig?

Igår blev jag klar med Matte C. Jag skrev ett stort prov som inkluderade HELA kursen. Jag var grymt nervös innan, och under provet och jag drabbades av en rejäl blackout (typiskt mig). Efteråt var jag rädd att jag skulle faila på provet och därmed faila hela kursen. Men vet ni? Jag klarade mig! Jag fick G! Jag hade visserligen velat ha VG i Matte C, men vår lärare sög verkligen. Han kunde inte förklara och var bara allmänt dålig. Så utifrån de förutsättningarna är G väldigt bra!

Och idag då? Idag ska jag på Amandas och Elins utspring, och därefter åka på deras flak. Sedan ikväll ska jag på Amandas mottagning, så den här dagen är fullspäckad. Men det kommer bli jättekul!

Och imorgon är det min tur. Då tar jag studenten. SÅ GLAD!!!! Det kommer bli så himla skoj, och jag kan knappt bärga mig tills dess. Gaaaah. Äntligen är skolan över efter 12 år! Dock kommer jag antagligen att plugga på universitetet i höst, men det gills inte riktigt. Den "officiella" skolan är över. Finally.

Har gjort matteprov i Matte C nu så det är...

Har gjort matteprov i Matte C nu så det är bara att invänta domen nu! Hoppas att jag inte får IG...

Jag orkar inte med matte C längre! Min 2 t...

funny_photo_2012 (MMS)

Jag orkar inte med matte C längre! Min 2 timmar långa lektion är visserligen slut om ca 35 minuter, men jag är SÅÅÅ trött på matte. Jag har ett stort prov i Matte C imorgon, men därefter är jag HELT klar med kursen - finally!! Jädra mardrömskurs. Hatar matte! Och att ha en sjukt dålig lärare gör inte saken bättre. Shit vad jag hatar matte!! HATAR HATAR HATAR!!!! (Det blev en random bild till inlägget för fylla ut det lite grann.)

Äntligen är mina elektroder borta! Höll på...

img_20120524_073 (MMS)

Äntligen är mina elektroder borta! Höll på att bli galen på dem... Anyways, just nu sitter jag utanför banken och väntar på att de ska öppna... Bara en kvart kvar. Blä, så drygt. Men jag har redan väntat i 20 minuter, så tiden går väl snabbt. Happy thoughts, liksom.

Happy

Guess what? Jag har HELT klar alla mina kurser nu, förutom Matte C! Det är så underbart skönt! Jag kan knappt fatta det. Nu ska jag bara lägga fokus på matte C som jag har ett stort prov i nästa vecka, men alla andra kurser är över.

SÅ LYCKLIG!!!!


Morgonen efter

Underbar låt.

Elektroder och skit

Idag var jag till Danderyds Sjukhus för att få min dosa som ska registrera min hjärtrytm under 48 timmar. Så nu har jag 5 st elektroder på bröstkorgen och har en dosa runt midjan (som ser ut som en skitful freestyle typ). Verkligen fashion.

På fredag ska jag ta bort elektroderna så det blir skönt. Jag kan ju inte duscha nu när jag har elektroder (tur att jag duschade imorse innan jag åkte iväg), och jag känner mig så begränsad eftersom elektrodera och dosan är i vägen. Men det är för en bra sak! Jag får hoppas att min hjärtrytm är normal iallafall, så att det inte är något knas eller så.

Har ni sett vad stylish det är? Dessa två elektroder sitter typ vid nyckelbenen, och sedan sitter de övriga tre elektroderna lite längre ner.

My week

Så här ser min vecka ut:

Idag:
  • Plugga Geografi
  • Plugga Psykologi
  • Städa

Imorgon:

  • Läkaren
  • Plugga Pedagogiskt Ledarskap
  • Plugga Hälsopedagogik
  • Städa

Torsdag:

  • Plugga Matte
  • Gå och simma lite
  • Konsert på Grönan

Fredag:

  • Läkaren
  • Plugga Matte
  • Träffa Harald (Jippiiiieee!!!)

Lördag:

  • Hänga med Harald (Wiiiii!)
  • Plugga Matte
  • Städa och fixa

Söndag:

  • Plugga Matte
  • Eventuellt hänga med Harald igen (hoppas)
  • Städa ännu mer

 

Kul vecka? Nej, det kan jag inte hålla med om.

Hate it.

picsart_13375394 (MMS)

Hate it.

New photos



The Grid Part II

Har ni sett TRON Legacy? Jag har inte sett filmen, men filmmusiken är helt otroligt bra! Det är Daft Punk som har skapat musiken till filmen och jag fullkomligt älskar all musik som är med i TRON. Den är så himla häftig och awesome. Me love it a lot!

School stuff

Jag gick MVG på de nationella proven i Svenska B!!! Jag är så himla lycklig!!!! Och det betyder att jag även får MVG som slutbetyg i den kursen, vilket är ännu bättre! WIIII!!!! SÅ GLAD!!!!!!

Svenskan är i princip klar nu. Jag måste nu lägga fokus på matte, hälsopedagogik (skum kurs..), pedagogiskt ledarskap (också en weird kurs..), psykologi A och geografi. Så, det har ju lugnat ner sig liiiite i skolan iallafall, men det är fortfarande väldigt mycket. Men som tur är, är det bara 18 dagar kvar till studenten! Jag kan knappt bärga mig. Jag längtar så himla mycket så det inte är klokt! Det får bli 1 juni NU NU NU!!!!

Jag har väl inte så mycket mer att säga för tillfället, så jag avslutar här. Tjoflöjt.


Everywhere I go

Grym låt. Grymt band.

Så himla underbart glad!

img_20120510_152 (MMS)

Så himla underbart glad!

Love you.

Älskar dig ♥



Jag gråter bara i regnet

Jag fullkomligt älskar den här låten. ♥

Engelska C

Just nu skriver jag på min engelskauppgift. Det flyter på ganska bra faktiskt, så jag hoppas jag blir klar idag. Mitt mål för dagen är att bli klar med engelskan idag, så jag strävar efter det. Jag ska bara svara på (typ hundra) frågor till (massor) av kapitel, och sedan skriva en (låååång) recension. Enkelt. Verkligen. Äh, men jag klarar det nog. Sedan är ju Engelska C ur världen för alltid, så det vore skönt att bli klar med den.

Nu ska jag återgå till engelskan.
Hörs sen.

Tjoho.


Jag är sjuk igen. Jag orkar inte gå in i d...

picsart_13364959 (MMS)

Jag är sjuk igen. Jag orkar inte gå in i detalj, men jag åkte in till akuten på Danderyds Sjukhus med min mamma idag. Jag har haft problem med hjärtklappning i flera veckor nu. Så husläkarn har ordinerat oss att åka in om hjärtklappning kom tillbaka (vilket den gör varje dag). Jag fick iallafall ta ett EKG och några prover idag. Allt såg bra ut, men min hjärtklappning hade lugnat ner sig då så de missade den värsta hjärtklappningen... Därför ska jag få ha en sån där "dosa" med elektroder. Man har den i ett dygn så mäter den hjärtrytmen. Då borde den ju kunna fånga min hjärtklappning. Så... Det är väl det som hänt idag. Ingen jättekul dag direkt, men nu kanske det blir ordning på torpet.

Genocide

Jag har engelska just nu och håller då på ...

img_20120507_074 (MMS)

Jag har engelska just nu och håller då på och läser en bok som heter Disgrace av J.M. Coetzee. Den suger. Och den ska dessutom vara klar på onsdag, vilket stressar mig en aning. Jag ska jobba hela eftermiddagen med boken idag och imorgon så jag kommer nog hinna klart. Det är lite stressande bara. Blä. Men det är mindre än 4 veckor kvar till studenten så jag får härda ut. Sedan är jag fri, fri, fri!!! Så himla underbart! Jag och min familj håller på och planerar för fullt inför studentem och jag ser verkligen fram emot den. Jag måste bara hitta lite snygga smycken också. Jag ska leta efter ringar och örhängen som matchar mina skor, så jag får hoppas jag hittar något. Annars är det ju inte hela världen. Sedan måste jag även köpa studentpresenter till 3 kompisar. Puh, dyrt alltså. Men jag vet ungefär vad jag ska köpa till 2 av mina kompisar, så det är rätt lugnt ändå. Det kommer bli mycket utgifter bara... Jag blir ruinerad! Fast det är det värt i och för sig. Nä, nu ska jag återgå till engelskan. Tjoflöjt.

Burning down the house

Underbar låt, helt enkelt.

Skärgården

Hej!
Idag har det varit en jättetrevlig och rolig dag. Jag har nämligen åkt båt ut till skärgården med min pojkvän och hans släkt för att fira hans morfar. Det var jätteskoj!

Vi åkte till Årsta Havsbad och tog båten därifrån till Utö. På Utö åt vi sedan en jättegod lunch på Utö Värdshus. Jag blev så himla mätt, men det var ruskigt gott! Det var nog den godaste räksalladen jag ätit någonsin faktiskt. Därefter tog vi båten tillbaka och åkte sedan hem till min pojkvän igen, och åt tårta. Mummms. Så nu är jag verkligen proppmätt.

Iallafall. Det var helt underbart väder idag, vilket gjorde att dagen blev väldigt lyckad! Det hade ju inte varit så kul om det regnat direkt. Men det var strålande sol heeeela dagen.

Men nu är jag hemma iallafall. Jag kom hem för ca 1 timme sedan, och väntar på att Partaj ska börja (som börjar om 25 låååånga minuter). Förhoppningsvis finns det något gott hemma som jag kan smaska på. Jag är så himla sötsugen!!!! GE MIG SOCKER NUUUU!!! Nej. Så illa är det inte. Men jag vill ha något sött. Jag får gå i skåpen och kolla vad jag hittar. Det måste ju finnas något.

Anyway. Nu ska jag kolla på How I Met Your Mother. Tjoflöjt.

Helg <3

img_20120504_122 (MMS)

Helg <3

Off to läkarn

Jag ska alldeles strax gå till bussen för att åka till läkaren. Jag har ju så många konstiga symptom, som antagligen inte är normala. Hoppas att läkarna kommer fram till något snart. Orkar inte ha det så här hela tiden, bläää.

Anyway. Jag ska ut i det just nu väldigt fina vädret. Dock skulle det bli regn till kvällen (buhu), men det kommer inte förstöra kvällen ändå! Wooh! Party rock!



Save the last dance

Jag måste bara tipsa om den här låten. Den är så himla bra!

Love it!

Sjuk chey

Jag blev hemma idag också. Jag mår fortfarande skumt, så det är nog vettigt att ta det lugnt. Fast det är så tråkigt att vara sjuk!! Jag är så uttråkad. Så för att lösa det problemet tänkte jag göra en grej, nämligen att... *trumvirvel* ... PLUGGA! Det är visserligen inte så himla roligt, men det måste göras. Jag ska försöka bli klar med engelskan idag, så är den ur världen sen.

Nu ska jag käka pannkakor och fortsätta att plugga.
Tjoflöjt.

Jag var i skolan i bara 40 minuter idag. J...

Jag var i skolan i bara 40 minuter idag. Jag började må så himla dåligt så jag fick gå hem. Nu ligger jag och vilar, och tänkte sova lite också. Blä, mår så himla illa, är skakig och yr. Jag har fått de här symptomen ca 3 gånger nu inom loppet av 3 veckor. Helskumt. Jag måste nog kolla upp det hos läkarn. Men det är så jobbigt att gå till läkaren bara...

Jag vill bara spy på allt just nu. Allt ba...

Jag vill bara spy på allt just nu. Allt bara skiter sig. Blä blä blä. Blir så frustrerad och arg. Jag är alltså ingen jätteglad människa för tillfället. Jag går och lägger mig istället, så kanske jag vaknar som en gladare människa. Godnatt.

Ingen rubrik

Just nu känns det som jag bara vill spy på allt som har med skolan att göra. Det är så äckligt mycket plugg! Jag fattar ärligt talat inte hur jag ska hinna bli klar med allt. Jag kommer att stressa sönder mig själv. Det är så frustrerande!

Och imorgon har jag ett stort matteprov som jag nog kommer faila stort på eftersom jag inte fattar ett skit. Min lärare suger, och kan inte förklara ett enda dugg. Jag blir så arg!!! Jag får hoppas jag klarar provet bara, men jag tvivlar starkt på det alltså.

Det känns som att allt som har med skolan att göra går emot mig. Inget vill te sig så som jag vill att det ska te sig. Det är bara apmycket och det känns som det aldrig tar slut. GAAAHHH.

Den här veckan tänker jag försöka beta av så mycket som möjligt. Jag vill bli klar med åtminstone Engelska C, Psykologi A och Hälsopedagogik, så jag ska sträva efter att hinna klart med de kurserna. Sedan är de ur världen och jag är av med dem FÖR ALLTID.

Sorry för det extremt negativa inlägget, men jag är bara så enormt stressad, frustrerad och arg på allt plugg. Jag fattar verkligen inte hur det ska gå ihop. Men det löser sig väl. Det gör det alltid.


elmseld -

RSS 2.0