Unison

Sailor shoes

Så här ser mina nya skor ut! Ett par blåa seglarskor. Visst är dem fina? Jag har länge velat ha ett par seglarskor, och i förrgår köpte jag mig ett par. Wiiii ♥
 

Sleep

Gissa vad jag har gjort hela dagen idag? Jag har sovit, hehe. Superkul dag. Nä, men jag har känt mig så himla trött och seg idag, så "lite" vila har varit välbehövligt. Resten av dagen/kvällen ska jag nog bara chilla, eventuellt städa. Men jag tror jag satsar på chillandet istället. Det låter som en bättre och roligare idé.
 
Jag orkar faktiskt inte blogga så mycket nu, men jag kanske bloggar mer sen. Tjoflöjt så länge.
 

Tallinn

Längtar så himla mycket till den 1:a augusti! Vet ni vad som händer då? Jag och min pojkvän åker på kryssning till Tallinn då! Det ska bli så skojigt! Vi åker runt kl 18.00 den 1:a augusti och kommer sedan hem på morgonen/förmiddagen den 3:e augusti. Jippie ♥
 

Någon slags rubrik

Förlåt för att jag bloggar så dåligt. Jag har haft det ganska fullt upp den senaste veckan, så det har inte blivit av att jag bloggat så mycket. Jag ska bättra mig (eller försöka iallafall). Men nu har allt lugnat ner sig, så nu kan jag antagligen återgå till datorvärld (hello datanörd!). Imorgon reser dessutom min pojkvän iväg i 9 dagar, så jag kommer nog (kanske) att spendera mycket tid vid datorn. Kommer sakna honom till tusen! Men det är "bara" 9 dagar. Det klarar jag... Nog. Jag får sysselsätta mig om dagarna så jag inte tänker på att han är borta så länge. Då ska nog allt gå bra, hoppas jag ♥
 
Så, vad ska jag sysselsätta mig med då? Jag har faktiskt lite eventuella planer den närmsta veckan. Nästa vecka vill jag gå på Grönan med min syster och även käka middag med henne (hoppas hon är med på noterna bara). Sedan ska jag väl träffa Amanda någon gång. Jag vill även klämma in en shoppingrunda någon dag, så jag hoppas att jag får med mig någon. Så det är väl ungefär så min vecka kommer se ut (med reservation för ändringar typ).
 
Vill dessutom säga att du är stark, Micaela! Allting ordnar sig och blir bra tillslut. Det måste bara ges tid. Fortsätt kämpa! I will be standing by your side ♥
 
Detta blev inget suuuuperkul inlägg, men det får ni leva med. Tjoflöjt!
 

Kärlek

Har ni sett vilka snygga naglar jag har nu? Jag har inte gjort dem själv, utan det är lösnaglar, men visst är dem fina? Har köpt massa fina lösnaglar som jag ska visa sedan när jag använder dem. Dem är superfina!
 

Och vet ni? Idag har jag varit tillsammans med min pojkvän i 3 underbara månader! Så himla glad över att jag har honom! Nu kommer ni säkert tycka att jag är jobbig eller töntig som håller på så här, men jag är verkligen helt otroligt glad över att jag har honom. Han är så underbar och verkligen världens bästa pojkvän! Jag kan knappt fatta att jag har en sådan tur att ha honom som pojkvän. Han är den bästa och det är helt underbart att jag har honom.
 
Älskar dig! ♥
 

On my way home

På väg hem nu!

Mot Götet!

Vet ni vad jag gör nu? Jag sitter i bilen på väg till Göteborg! Vi har kommit till Nyköping så vi har typ 4-4,5 timmar kvar (dryyyygt..). Men men, jag överlever iallafall. Jag har köpt PEZ och Pepsi så min dag är räddad! Fast jag tror jag ska sova lite nu. Jag är så trött.. Jag lär blogga lite mer senare (lånar min pappas "iPad"). Puss och kraaaaaam ♥

Just another uppdatering

Just nu håller jag på och uppdaterar min Spotify-lista med en massa ny musik eftersom att jag ska bila till Göteborg imorgon. Det tar ca 5-6 timmar, så då måste jag ha lite musik att lyssna på och jag kände att mina listor på Spotify behövde sig en uppdatering. Musikletandet går bra iallafall, och jag kommer nog hitta mycket ny bra musik! Thumbs up for that.



Och vet ni vad som händer den 1 augusti? Jag och Harald ska åka på en kryssning till Tallinn då! Det ska bli så himla roligt, och jag kan knappt vänta tills dess! Superskoj ska det bli! LÄNGTAR! ♥ ♥ ♥



Iallafall... Imorgon tills på torsdag kommer jag befinna mig i Göteborg, och på tisdag + onsdag ska jag vara på Liseberg (jippiiiiie!). På fredag fyller min bror 4 år så vi ska fira honom, och sedan käka midsommarmat på kvällen. På lördag drar jag, min syster, mamma, mammas sambo, Harald, och mina två småsyskon iväg till Eskilstuna för att gå på djurparken där. Sedan övernattar vi i en stuga där och är hemma igen på söndag. Kul vecka? HELT KLART!

Over and out.

Ny bikini!

gosmsphoto133960 (MMS)

Ny bikini!

Drar på studentmottagning nu.

img_20120612_140 (MMS)

Drar på studentmottagning nu.

Tema Sommar

Jag har precis fixat mina naglar och jag blev rätt nöjd faktiskt. Temat den här gången blev väldigt somrigt med massa blommor och rosa bakgrund. Det är ju trotsallt midsommar snart och hela faderullan, så varför inte köra på sommartema då?

Dessutom slutar nästan alla skolan den här veckan, så temat sommar kändes väldigt aktuellt.



Elefanthud, or what?

Har pysslat lite med min receptbok. Fiiint...

gosmsphoto133944 (MMS)

Har pysslat lite med min receptbok. Fiiint va? Det måste väl ändå ge vuxenpoäng att ha en recept-scrapbook?

Hemligt kärleksmeddelande i kaffet?

img_20120610_124 (MMS)

Hemligt kärleksmeddelande i kaffet?

Bara ett inlägg

Alltså, jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har tagit studenten. Det har gått 6 dagar sedan jag tog studenten, men ändå har det inte fallit in ännu. Men någon gång faller det väl in. Förr eller senare liksom. Just nu känns det bara konstigt på något vis. Det känns som jag fortfarande ska till skolan på måndag, men det ska jag ju inte. Och jag ska heller inte till skolan (inte gymnasiet iallafall) i höst. Men jag har inte greppat det ännu. Någon gång greppar jag väl det, antar jag.

Anyway
. Idag har jag inte haft för mig något speciellt. Jag har sovit snarare. Jag har inte mått så bra, så jag har ägnat dagen till att sova och nu mår jag bättre. Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n och käka salta pinnar. Win? Ofcourse!

Och imorgon ska jag till doktorn på morgonen hade jag tänkt. Sedan ska jag eventuellt ta en simtur i simhallen, och sedan kommer Harald hem till mig. En väldigt bra dag alltså bortsett från doktorsbesöket. Men på lördag och söndag vet jag inte vad som händer faktiskt. Jag ska antagligen umgås med Harald, så min helg blir nog lyckad ändå ♥

Det var allt jag hade att säga för tillfället.
Tjoflöjt!

Camping time

Just nu håller jag på och kollar på olika campingar osv. Jag och Harald vill hitta på något i sommar så vi funderar på att hyra en stuga någonstans (typ i Småland) och vara borta i 3-4 nätter. Det vore superskoj! Vi måste bara hitta ett bra ställe som har bra priser etc.





Älskar dig! <3

gosmsphoto133884 (MMS)

Älskar dig! <3

Har hämtat mina glasögon precis. Snygga va?

img_20120604_123 (MMS)

Har hämtat mina glasögon precis. Snygga va?

Studenten 1 juni

Förlåt för min frånvaro. Enda sedan i torsdags har det varit full fart, och igår och idag var jag helt slut. Men nu är jag tillbaka igen.

För att sammanfatta min student lite enklare, lägger jag upp bilder istället för att skriva en lååång text. Bilderna får i princip tala för sig själva alltså.

Älskar dig! ♥

Utspring!

Mycket runt halsen!

Mitt snygga åk den här underbara dagen.

Sprang fram till en av de kungliga vakterna och posade. Wild and crazy!

elmseld -

RSS 2.0