Negativ människa

Också var det torsdag igen. Veckan har bara rusat förbi. Fast jag klagar inte. Nu är det helg igen, och om 2 veckor är det påsklov. Det ska verkligen bli skönt med lite break från plugget. Jag börjar bli så sjukt skoltrött. Jag har visserligen bara 2 månader kvar av gymnasiet, men jag känner ändå att jag är så himla skoltrött. Jag får verkligen pressa mig själv att plugga osv. Jag har aldrig varit skoltrött förut. Inte så här mycket iallafall. Vad har hänt?!

Anyway. För tillfället har jag hälsopedagogik. Det suger. Som ni märkte i några tidigare inlägg, så laggade jag ur på hälsopegagogiken. Den är så tråkig. Men jag kämpar på. Bara den blir klar, så är jag av med den sen.
Näst på tur står engelska C, som också är tråkigt. Oj, vad det känns som att jag är en positiv människa nu. Men jag har ju i princip bara tråkiga kurser just nu. Fast engelskan är faktiskt värre än hälsopedagogiken. Den tar priset. Gah. Rädda mig.

Nu ska jag återgå till skithälsopedagogiken. Toodles.

Här är en grym låt också.

Night Air

Alltså. Allt Jamie Woon rör vid blir till guld i princip. Alla hans låtar är helt underbara, och så jädra bra.

Gah, han är så bra.

Hälsopedagogik

Jag skriver på min jädra hälsopedagogik just nu, och jag det är så tråkigt. DET SUGER! Det är aptråkigt. Jag vill bara bli klar med kursen så att jag slipper h*lvetet.

Okej. Jag är lite negativ nu. Men jag orkar inte bry mig. Jag vill inte ha hälsopedagogik. Kursen suger verkligen apskit.

AFJAKSFSDKÖJGÖASDJGf3eopq9u85093.

Nu avreagerad jag mig lite. Ok? Jag svamlar nu, men jag struntar i det. Livet är underbart, bortsett från den jädra hälsopedagogiken.

Jag ska sluta blogga nu eftersom jag bara för med mig en massa negativ energi.
Over and out.


Black and white

Lite nya tillskott bland mina foton.






Jobbansökan

Söker jobb.
Har skickat in en ansökan redan, men jag lär skicka in fler för att öka mina chanser.

Running in my blood

Lyssna på min nya låt kanske?

Djurpark

Ett helt otroligt grymt bra band är bandet Djurpark. Deras låtar låter lite som tv-spel, men dem är sjukt nice.

Älskar dem! ♥

Devil's Reject

Underbar låt.

Stockholms Universitet

Jag har nu anmält mig till 4 st. utbildningar som börjar i höst.

Som ni ser på ordningen vill jag helst komma in på Data- och systemvetenskapligt kandidatprogram. Om jag inte kommer in där, vill jag gärna komma in på Kandidatprogram i interaktionsdesign. Om inte det heller vill sig, ligger Kandidatprogram i marknadskommunikation och IT på en tredje plats. Om jag inte kommer in på den heller, hoppas jag att jag komma in på Kandidatprogram i digitala medier.

Jag får se när jag får svar om jag kommit in, men jag håller tummarna för att jag kommer in på någon utav utbildningarna iallafall. Håll tummarna ni också, snälla?

Hej igen.

Nu ska jag starta upp den här bloggen igen. Den har legat i dvala ett tag eftersom jag fick för mig att jag skulle börja blogga på Tumblr.com istället. Dock gillade inte jag Tumblr så mycket, så jag återgår till den här bloggen istället. Jag har gjort en ny header också, snygg va? (vet att ni beundrar den något så otroligt)

Så, nu får ni se till att läsa om allt spännande som händer i mitt liv och allt annat skoj jag bloggar om.

Tjoflöjt.

elmseld -

RSS 2.0