Grattis Micaela!

Grattis Micaela på din 18-årsdag! Hoppas att din födelsedag blir helt underbar och att du blir nöjd! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! ♥
 

So much to do

För tillfället håller jag på och packar. Jag ska ju inte vara hemma på 6 nätter nu, så jag måste ha med mig en del. På måndag drar jag till Leksand med min pojkvän och hans familj, och på tisdag ska vi gå på Leksand Sommarland. Så jag måste ha med mig bikini och sådana där saker. Sedan åker vi hem till Harald på tisdagkväll, och på onsdag åker vi på kryssning, så jag packar inför kryssning också. Det är alltså rätt mycket att tänka på. Jag är livrädd att jag ska glömma något (typ hårborsten eller packa ner för lite kläder). Men jag känner mig ändå rätt redo nu. Jag ska bara åka iväg och fixa en sak idag pour ma petit ami (alltså på svenska: till min pojkvän). Han fyller år imorgon, så jag fixar det allra sista nu. Hoppas han gillar det han får! Men det tror jag nog ♥
 
Jag ska fixa lite mer nu, och sedan ska jag bege mig iväg. Så vi hörs väl (kanske inte så ofta dock, hehe). Tjoflöjt.
 

Någon slags rubrik

Förlåt att jag bloggar så dåligt nu för tiden. Jag har så mycket för mig jämt så det finns liksom inte tid. Jag ska försöka bättra mig, men jag garanterar inget tyvärr. Sorry.

Men men, jag tänkte lägga mig strax. Jag har mått så himla dåligt idag pga att jag varit så trött. Förhoppningsvis är jag piggare imorgon då jag och min syster ska passa mina småsyskon. Sedan på lördag ska jag fixa en grej till Harald, och därefter åker jag hem till honom och kommer inte hem förrän på fredag. Jag åker ju till Leksand på måndag och kommer hem på tisdagkväll, och på onsdag drar jag och min pojkvän på kryssning i två dagar till Tallinn. Så jag kommer bara rätt busy nästa vecka.

Iallafall, jag ska krypa till sängs nu. Godnatt, gott folk.

Midtown Madness

Trevligt torsdagsnöje. 
 
 

Mycket på G

Längtar jättemycket tills nästa vecka!! Haralds familj ska till Leksands Sommarland på måndag-tisdag, och då ska jag troligtvis följa med. Det ska bli jättekul! Sedan åker vi hem på tisdagkväll, och på onsdagkväll åker jag och Harald på kryssning. Wiiiiii!!! Så nästa vecka kommer bli jättebra!! ♥
 
Dessutom fyller Harald 18 år nu på söndag, så det blir också superkul! Faktum är att jag snart ska åka iväg och fixa lite saker tills hand födelsedag. Men först ska jag sminka mig och sånt där. Sedan är jag fit for fight!
 

Living on the edge

Jag har lagt upp en ny låt på SoundCloud. Jag skulle bli superglad om ni lyssnade och tyckte till ♥

French nails

Ny nageldesign! Det är tyvärr inga jättebra bilder, eftersom jag tog bilderna med mobilen, men jag hoppas ni klarar er iallafall.
 
Jag målade först med ett vitglittrigt nagellack (Viva La Diva). Därefter målade jag nageltopparna metallicrosa (okänt märke), och sedan nederkanten av det rosa målade jag mörkbrunt (nagellack med smal pensel från Mallorca). Sedan använde jag mig av nagelstickers (Viva La Diva) för att piffa upp naglarna ytterligare.
 

New bag

Jag köpte en ny väska på Accessorize igår. Visst är den fin?
 

en lördag.

Mamma har rensat ur sin garderob = julafton för mig! Jag lär förhoppningsvis hitta massa fina kläder, wohoo!! 
anyway... Jag ska städa idag hade jag tänkt. Sedan ikväll ska jag passa mina småsyskon och sedan kommer min pojkvän hit. Så det är typ så min dag ser ut. 
 
Ha det gött. Tjoflöjt.
 

Superlove

Så himla grym låt! Eller hur?

 

blä.

Känner mig låg.
 

Klänningsfix

Den här morgonen har jag fixat med bland annat min klänning. Jag sydde in klänningen jag ska ha på mig idag på min pojkväns pappas "kalas". Det blir en rosa fodralklänning som jag ska ha. Och nu när den är insydd så sitter den som en smäck. Det blev jättebra. Till den har jag några fina smycken och lockigt hår. Fiiiiiiint.
 
Det kommer bli jättetrevligt idag! Men innan jag åker till Harald ska jag ta en sväng förbi Täby Centrum och köpa något till hans pappa. Sedan är jag fit for fight. Yeaaaah.
 
 
 
 

Resumé

Nej, jag har inte övergivit bloggen. Jag har bara haft mycket för mig de senaste dagarna, och har därför inte haft tid att blogga. Men nu är jag här igen. Hoppas ni saknat mig. Om inte, så kan ni låtsas iallafall, hehe.
 
Anyway, jag har precis försökt komma på vad jag ska ha på mig för klänning imorgon. Jag ska nämligen på en tillställning då. Min pojkväns pappa fyller 50 år, så jag ska dit på kalas. Men jag har haft ett litet problem gällande det... VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!?! Som tur är, har jag hittat två klänningar som är värdiga kandidater. Någon av dem blir det. Men jag måste sy in den ena klänningen och den andra klänningen måste jag sy upp, så det är lite fix med det. Jag tänkte fixa det imorgon på morgonen, så får jag se sen vilken klänning jag väljer. Så det löser sig till slut iallafall.
 
Nu ikväll tänkte jag bara ta det lugnt. Jag har köpt lite proviant inför kvällningen så jag är glad chey nu (OLW:s Hjärtan och PEZ). Lite bra program/serier på TV kommer göra min kväll fulländad (i princip, skulle mycket hellre vara med min pojkvän). Men men, jag ska återgå till mitt latande nu. Tjoflöjt!
 
Någon slags sneakpeak på de två klänningarna som valet står mellan.
 

SÅ ÖVERLYCKLIG!!!!

Universitetsbesked imorgon...

 
 
 

Another day

Igår var en skitdag. Jag tänker inte säga varför, men det var väldigt jobbigt iallafall. Nu har allt lugnat ner sig lite iallafall, men problemen är fortfarande kvar, vilket gör att mitt mående fortfarande är rätt halvdant. Men jag kämpar på och det blir förhoppningsvis bättre med tiden (hoppas jag). Ni kanske tycker jag pratar i gåtor, men så får det vara just nu. Jag vill inte dela med mig av hela mitt privatliv på bloggen, så det utelämnas (även om min blogg bara är en liten fjuttblogg som knappt någon besöker, hehe).
 
Idag har varit en ganska lugn dag, och snart ska jag åka till Harald. Jag ska vara hos honom ikväll, men ska åka hem igen senare ikväll igen (tyvärr). Jag kan inte sova över där eftersom jag ska passa mina småsyskon imorgon (suck...). Men jag får iallafall träffa honom ikväll ♥ ♥
 
Nu ska jag åka iväg. Hej med er!
 

.

Förstörd.

Up and away

Om 20 minuter ska jag börja gå mot bussen för att åka till Harald. Har saknat honom massor, så längtar tills jag får träffa honom ♥ Av den anledningen kommer jag inte blogga något mer idag eller imorgon, men ni överlever nog.
 
Så här ser jag ut just nu iallafall. Och ni ser dessutom min nya hårfärg aningens bättre (som inte är svart, utan väldigt mörkbrun).

Växthus

Hemma från Bergianska Trädgården och Edvard Andersons Växthus. Nu är jag många bilder rikare, så det blir någon slags bildbomb som jag bjussar på nu.
 

Edward Andersons Växthus

Idag ska jag till Edward Andersons Växthus och fotografera. "Var ligger det?!" tänker ni säkert. Det ligger vid Bergianska Trädgården och mittemot Naturhistoriska Riksmuséet. Det finns mycket häftiga växter i växthuset så jag lär plåta mycket!

Hörs sen när jag kommer hem.
Toodles.

En regnig söndag

Vilket aptrist väder det är idag. Jag hade tänkt att åka en sväng till stan idag och fotografera, men nu verkar det ju vilja regna hela dagen... Ska jag åka eller inte? Jag vill inte bara vara hemma och dega hela dagen, utan jag vill fördriva den på något sätt. Jag vill att det ska bli kväll nu. Min pojkvän kommer hem idag, så jag ska träffa honom ikväll. Äntligen! Jag har saknat honom så mycket! ♥ ♥ Så jag vill att det ska bli kväll fort. Därför tänkte jag sysselsätta mig nu på dagen på något vänster, så att kvällen kommer snabbare. Jag tror jag åker till stan iallafall faktiskt. Jag ska försöka ta med mig min syster också så blir det lite roligare i stan också.
 
Jag bloggar mer senare idag. Tjoflöjt.
 

Heart skips a beat

Älskar verkligen låten! ♥
 
 

New haircolor

Min nya hårfärg ser ut ungefär så här. Dock ger inte bilderna mitt hår rättvisa, but still.
 

Flower Power

Visst blev bloggen bra? Jag är iallafall väldigt nöjd!
 
Nu tänkte jag bjussa på lite bilder som jag tagit dem senaste dagarna.
Puss ♥
 
 
 

Ett urval

Här är ett urval av de nya kläder som jag köpt under den senaste tiden. Jag har ju totalt glömt lägga upp bilder på allt jag köpt, men nu ser ni iallafall lite av de saker jag införskaffat.
 
Jag tänkte konstruera om lite på min blogg, så det kommer vara lite work in progress här idag tror jag.
 

Bildbomb!

OBS! Som ni ser är bilderna för stora för min design, men det beror på att jag precis ändrat min design. Ni får stå ut med att just dessa och tidigare bilder är lite för stora för inlägget.
 
Som ni vet, så träffade jag Micaela igår. Vi träffades runt kl. 12.30 och började med att sätta oss på ett fik och pratade massor. Sedan gick vi och kollade i butiker, och jag "råkade" köpa en klänning, ett par shorts och en bok. Därefter bestämde vi oss för att åka någonstans där det var lite lugnare så vi tog spårvagnen till Djurgården där vi satte oss och pratade ännu mer.
 
Vid kl 18 började vi bli rätt hungriga så vi käkade varsin stoooor räksmörgås på Djurgårdsbrons Sjöcafé. Det var supergott, men jäääättedyrt! Därefter mötte vi upp min mamma och gick in på Gröna Lund eftersom det var dans vid kl. 19 där. Vi dansade inget, utan vi stod bara och hängde (och drack Päroncider Briska, hehe). Sjukt trevligt och kul var det!
 
Sedan bestämde sig jag och Micaela för att hon skulle sova över hos mig, så hon följde med mig hem. Och idag var det Skansen som gällde! Vi kollade på djuren och fikade osv. Väldigt kul, men jag är helt slut nu. Puuh... Det känns som om jag skulle kunna somna här och nu. Men jag måste försöka hålla mig vaken så jag kan somna senare ikväll.
 
Nästa anhalt: Färga håret. Slänger upp bild senare ikväll eller imorgon!
 
Anyway. Här kommer ett gäng med bilder iallafall!
 
Tjoflöjt.
 

Mot Centralen

Godmorgon! Idag gick jag upp runt kl nio och åt frukost och började göra mig iordning. Snart ska jag nämligen bege mig till bussen som går kl 10.45 eftersom jag ska träffa Micaela idag. Vi ska träffas vid T-Centralen kl 12, så jag ska börja bege mig dit om ett litet tag. Det ska iallafall bli kul! Jag får se vad vi hittar på idag, men jag tar med mig kameran tänkte jag (ovanligt? hehe). Jag får se hur mycket jag fotar, men det är alltid bra att ha kameran med sig ifall det dyker upp något man jättegärna vill fota. 
 
Dock tror jag att jag kanske ska spana efter en kalender idag. Min gamla kalender går ut den 22 juli, så jag behöver en ny snarast möjligt så jag hinner "flytta över" allt från den gamla kalendern till den nya. Jag får se om jag kikar efter en kalender idag. Mycket beror ju på vad Micaela vill göra. Men men, det löser sig iallafall.
 
Så här ser jag ut idag (om ni ville veta liksom):
 
 

Nighty night

Godnatt, amigos. Nu ska jag försöka sova. Jag kunde inte sova så bra nu natten innan av förklarliga skäl. Hoppas jag får lite sömn nu iallafall. Imorgon ska jag träffa Micaela nämligen. Vi skulle ha gått på Skansen först men jag känner verkligen inte för det så vi ska göra något lättsammare istället. Det blir kul vad vi än tar oss för!

Godnatt.

Foto: Forsmark

Som ni vet så var jag iväg idag till Forsmarks bruk utanför Uppsala. Jag tog lite bilder, men jag blev inte supernöjd med bilderna tyvärr. Dock lägger jag upp några iallafall bara för att. Så förvänta er inga jättesnygga bilder nu, eftersom jag själv inte ens blev nöjd med bilderna jag tog idag.
 
Jädra pissbilder det blev...
 

Mobilblogg: Forsmarks bruk

Jag har precis ätit lunch/middag på ett jättemysigt värdshus i Forsmark som ligger en bit förbi Uppsala. Jättegott och trevligt! Nu är vi på väg igen och åket på jakt eftet ett trevligt fik någonstans. Jag får se vad vi hittar. Jag har även fotat lite idag så det lär förmodligen komma upp bilder sen när jag kommer hem.

Jag bloggar mer sen iallafall. Tjoflöjt!

Mot oändligheten

Jag ska snart iväg till någon ö någonstans (rätt långt borta iallafall, men vet inte var exakt). Jag tänkte ta med mig kameran, så kan jag plåta lite fler bilder. Dessutom fungerar fotografering lite som terapi för mig och det kan jag behöva just nu.
 
Kommer hem i eftermiddag/kväll, så bloggar troligtvis mer då.
 
Kram ♥
 
 
 

Ledsen.

Känner mig helt förstörd och tom. Vilken jävla pisskväll det blev. Och nej, det har inget med min pojkvän att göra, utan det är familjeproblem som är väldigt jobbiga.

Flowers in focus

Jag är precis hemkommen efter en liten promenad så här på kvällskvisten. Jag tog med mig kameran så jag tog några bilder som jag tänkte dela med mig av (ni får välja om ni vill hurra eller gråta, hehe). Jag blev iallafall rätt nöjd med bilderna och hoppas att ni uppskattar dem!
 

Kul dag

Jag har precis kommit hem efter en dag i stan med mina två bästa kompisar. Det har varit suuuuperskoj! Först så gick vid till Buylando och hyrde två filmer. Kan ni gissa vilka? Lejonkungen och Törnrosa, haha. Men det var jättekul att se dem igen! Vi köpte även med oss Ben & Jerry's, så åt vi glassen till filmerna. Mummmms. Det var iallafall jättekul att se de gamla Disneyfilmerna igen. Fast jag blev nästan lite gråtfärdig till Lejonkungen då Mufasa dör... Men den var lika bra som jag mindes den! Likaså med Törnrosa.

Sedan gick vi och åt på McDonalds och tjockade oss. Love it. Därefter promenerade vi till bussen och skiljdes sedan åt (eller jag och Elin hade ju sällskap på tåget också). Det var en superkul dag idag i vilket fall som!
 
Nu ska jag snart prata med Harald på telefon (han är ju i Göteborg as you know), så jag avrundar inlägget här. Tjoflöjt!
 
 

Pictures

Här kommer en laddning bilder!
 
 
 

Summering

Vad varmt och skönt det är ute idag! Det är visserligen rätt molnigt, men det är ändå typ 23-24 grader. Me like! Jag ska snart knata iväg till centrum för att möta upp min bästa kompis Elin. Vi ska sedan promenera runt lite här i Vallentuna (a.k.a. det tristaste samhället ever). Men det blir kul iallafall!
 
Imorgon ska jag träffa båda mina bästa kompisar Elin och Erika. Erika bor egentligen i Belgien (hon flyttade dit förra året), men nu är hon här i Sverige över sommaren så jag passar på att träffa henne så mycket jag kan. Hon åker tillbaka till Dalarna på tisdag, så måndag är sista tillfället att träffa henne. Längtar tills imorgon! Kommer bli awesooooome!
 
Tisdag då? Ehm... Inga planer direkt.
 
onsdag ska jag antagligen gå på Gröna Lund med min kära syster. Wohooo! TAGGAAAAA! Gröna Lund är alltidk kul att gå på även om Liseberg är bättre. Det är synd att Grönan är så litet... Men de har ju väldigt begränsat med plats, så det är i och för sig inte deras "fel". Anyway, att gå på Grönan lär bli superskoj!
 
Och på torsdag ska jag fika med Micaela. Vi har aldrig träffats förut, utan bara pratat på sms, facebook och våra bloggar. Men det ska bli kul! Det är min pojkväns kompis, så det är så jag lärt känna henne. Det ska i vilket fall som bli jättekul att äntligen få träffa henne!
 
Vad händer i helgen då? Hmm... Jag har inga planer för helgen som kommer, förutom att jag förmodligen ska träffa min pojkvän som kommer hem på söndag. Det beror på när han kommer hem och om han orkar ses. Men jag hoppas det iallafall. Saknar honom! ♥
 
Det var en rätt lång veckosummering, men nu vet ni iallafall vad jag har för mig den här veckan.
Adios, amigos.
 

elmseld -

RSS 2.0